25 Mayıs 2012 Cuma

Çocuklar İçin Beyaz Fırın

Hafta içi bir akşam havanın güzel ve sıcak olmasına aldanıp:) sahile inelim dedik. İlk başta herşey çok güzeldi.Ege'yi parka götürdük.Deniz havasıyla yürüyüş yaptık.Ama bir anda etrafı bulutlar kapladı.Biz daha yağmur geliyor derken yağmaya başladı. Koşarak uzaklaşalım dedik ama arkadan dolu başlayınca en yakınımızda Beyaz Fırın'a sığındık.




Üstelik yağmur sırasında ben bu haldeydim:)))
Daha önce de gitmiştik Beyaz Fırın'a.Ama Ege ayaklığından beri gitmediğimizi fark ettik.Suadiye Beyaz Fırın'ın en üst katı çocuk oyun alanı.Siz pastanı yiyip,çayınızı yudumlarken çocuğunuz da yanınızda dilediği gibi oyun oynuyor. Üstelik biz gittiğimizde kimse yoktu.Ege de bunu fırsat bilip oradan oraya koşturdu.Hatta bu sakinlikten bir süre sonra sıkıldı bile:))




Ayrıca bu katta doğum günü partileri de düzenleniyor.Anne babalar bir alt katta yiyip içerek ekrandan çocuklarını izlerken,çocuklar da ilgililer eşliğinde bu katta oyunlar oynayıp, doğum günü kutluyorlar.

2 yorum:

  1. Yağmur'a fena yakalanmışsınız :)Ege çok tatlı maşallah :) Doğum günü partileri içi de çok güzelmiş gerçekten..sevgiler..

    YanıtlaSil