23 Mayıs 2012 Çarşamba

Calzedonia'dan Geri Dönüşüm Projesi

İtalyan devi Calzedonia, Recycling-Geri Dönüşüm Kampanyası ile moda dünyasına ekolojik sürdürülebilirlik konusunda kendi yorumunu katıyor. Kampanya için Calzedonia'nın İstinyePark mağazasında, ünlü model Tuğçe Kazaz'nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik; renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte birçok ünlü isim de eski bikini ve mayolarıyla kampanyaya destek oldu.
Tüm dünyada giderek yaygınlaşan "yeşil moda" tanımına Recycling-Geri Dönüşüm Kampanyası ile destek olan İtalyan devi Calzedonia, ünlü model Tuğçe Kazaz'ın ev sahipliğinde çevre dostu bir etkinlik düzenledi.
Son dönemlerde organik tarıma el atmasıyla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, etkinlikte sorumlu tüketici olduğunu dile getirirken; markanın Recycling – Geri Dönüşüm Kampanyası'nı desteklediğini söyledi.
Calzedonia'nın bu yeni kampanyası için 15 Mayıs 2012 tarihinde, markanın İstinyePark'taki mağazasında düzenlenen etkinliğe, birçok ünlü isim eski bikini ve mayolarıyla birlikte geldiler. Çevre dostu ünlüler eski mayolarını geri dönüşüm kutusuna atarken objektiflere poz verdi.
"Eski bikinilerden izolasyon malzemesi!"
Yaz aylarının en uğrak mağazası Calzedonia'nın Recycling – Geri Dönüşüm Kampanyası dâhilinde, eski mayo ve bikinilerini mağazalara getirenler, yeni bikinileri için daha az ödeme fırsatı yakalayacaklar. Eski mayosunu getirenler, bayan grubu için 12 TL, erkek grubu için 7 TL, çocuk grubu için ise 5 TL indirimin şansını elde ediyor.
Kampanyada toplanan eski ürünler ise inşaatlarda izolasyon malzemesi, sentetik kumaş, halı ve kilimlerin kauçuk kısımları, perde, oyuncak da dahil olmak üzere çeşitli eşyalar için dolgu malzemesi, ayakkabıların iç kısımları, cüzdan veya temizlik bezi olarak ikinci bir yaşamın tadını çıkartabilecekler.
Calzedonia'nın birbirinden şık bikini ve mayolarına daha avantajlı sahip olmak ve kampanyaya destek olmak için 30 Haziran'a kadar vaktiniz var!


Haber: Tuğçe Kazaz'dan Geri Dönüşüm kampanyasına Destek

5 yorum:

  1. yorumun ıcın tesekkurler bende artık takıpcınm :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir ampanya eğer her üründe indirim geçerli olacaksa :)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil
  3. Bu tür geri dönüşüm projeleri çok önemli. Elimizden geldiğince desteklemek gerek. Hem çevre kirliliğini en aza indirgemiş oluyoruz, hem atıkları da değerlendirmiş oluyoruz. Her türlü kazanıyoruz aslında.

    YanıtlaSil