9 Mart 2012 Cuma

Mekan Önerisi

Geçen gün Batı Ataşehir'de arada kalmış ama süper lezzetlere sahip bir yer keşfettik. OMG yani off,muhteşem,götür.İlginç bir adı var. Ama içeri girdiğinizde o kadar şirin ve sıcak bir havası var ki...
Herkes çok samimi ve içten. Sanki kendi evimde, kendi masamda yemek yiyiyormuşum gibi rahattım. Bizimle ve özellikle de Ege ile çok ilgilendiler. Bu samimi ortamdan Ege başta olmak üzere hepimiz çok etkilendik. Kesinlikle bundan sonra çok sık gideceğimiz bir mekan olacak OMG.







kestaneli profiterol



Ve OMG der ki:::

OMG Furun Restaurant'da otantik lezzetlere dokunmadık, ama kendimizden ve birikimlerimizden de katmadan edemedik. Gonya Pidelerine kendi yorumlarımızı kattık, Tokalı'nın Kuzularına Nam-ı Değer Gonyalı Cevdet Usta farkını ekledik, Güveçte Ege'nin Çayırlısını pişirdik,Temel'i de unutmadık hazır furun yanarken, mevsiminde Güveçte Hamsili Pilav , Tuzda Sebzeli Levrek ve Deniz Mahsulleri Gratineyi de ...ekledik.Kandıra Tavuğunu ,iç pilav ile tuzda pişirdik, Antakya'nın kağıt kebabını Burger ledik, humusla birleştirdik. Seveceğiniz Zeytinyağlı ve Salatalar hazırladık, hal böyle oluncada seveceğinizi umduğumuz sürpriz tatlılar ile mönümüzü tamamladık.

Fırsatınız olurda kapımızı çalar iseniz ,sizleride misafir etmekten ziyadesi ile memnuniyet duyacağımız kesin, kendimizce hazırladıklarımızı sizlere ikram etmenin keyfini yaşayacağımızdan emin olabilirsiniz.

OMG RESTAURANT
http://www.omgfurun.com

2 yorum:

  1. Bu aksam ailece OMGdeydik, yemegin yaninda garnitur olarak gelen ve kizarmis sogan oldugunu soyledikleri sey konusunda memnuniyetsizlik bildirince, bunun ana yemek olmadigi ve bunun icin ayri para almadiklari yorumunu yapan isletmeci (sahibiydi) servis sektorunde nasil davranilmamasi gerektiginin en guzel ornegiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gittiğim her seferde oldukça memnuniyetle çıktığım ve açıkçası güzel ağarlandığım için sizin yaşadıınız olay için bir yorum yapamayacağım.böyle olmasına üzüldüm.

      Sil