23 Mart 2012 Cuma

Ege ile Darıca Hayvanat Bahçesi

Darıca Hayvanat Bahçesi'nde toplam 205 farklı canlı türü bulunmakta. Bu parkta çeşitli hayvan ve bitkileri görebilirsiniz. Biz de Ege'yi de alıp bu canlıları ziyaret edelim dedik. Ege için oldukça farklı bir gün oldu. Farklı farklı hayvanları görünce çok şaşırdı.Günün sonunda bitkin bir Ege kaldı geriye:)






Köpek balıkları çok ilgisini çekti.






Ege hayvanlarla dost oldu:))))



Park içindeki çocuk oyun alanında iyice coştu bizimki:))



Ziyaret etmek isteyenler

Parkın giriş ücretleri şu şekildedir:
0-4 Yaş: Ücretsiz
5-17 Yaş: 10 TRL
18 Yaş Üstü: 15 TRL
Gişeler hafta içleri ve hafta sonları 09:00-16:30 saatleri arasında açıktır. Parkı hava kararana kadar gezebilirsiniz.

Adres Bilgileri:

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Turizm Eğitim İnşaat ve Ticaret A.Ş.
Tuzla Cad N:15 - 41870 Darıca

E-mail: info@farukyalcinzoo.com Telefon: 0212 265 99 65 http://www.hayvanat-bahcesi.com

ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM

1- TEM YOLU İLE- Çayırova gişe çıkışından girerek Bayramoğlu tabelalarını izleyin. Mc Donalds arkasından Bayramoğlu yoluna gireceksiniz. Yolun sonunda bir kavşağa geleceksiniz. Sağ yöne Bayramoğlu, sola ise Hayvanat Bahçesini gösteren tabelalar vardır. Sola döndükten sonra 100 m ileride sağda parkımıza ulaşabilirsiniz
2- E-5 YOLU İLE: Çayırova`yı geçince, Bayramoğlu sapağından sağa gireceksiniz.(Mc Donalds arkasından Bayramoğlu yolunu takip edin.) Yolun sonunda bir kavşağa geleceksiniz. Sağ yöne Bayramoğlu, sola ise Hayvanat Bahçesini gösteren tabelalar vardır. Sola döndükten sonra 100 m ileride sağda parkımıza ulaşabilirsiniz

TOPLU TAŞIMAYLA ULAŞIM

İstanbul Yönünden
1- TREN İLE: Haydarpaşa-Gebze banliyö trenine binerek, Osmangazi istasyonunda ineceksiniz. Oradan, 501 no'lu, Darıca yönüne giden dolmuşlara binin. Parkımızın yan sokağında sizi indireceklerdir. 3 dakikalık bir yürüme ile parkımıza ulaşabilirsiniz.
2- DOLMUŞ İLE: Harem-Gebze minibüslerine binin. Çayıroğlu McDonald's'da inerek Darıca'ya giden 501 no'lu minibüslere geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder