10 Ekim 2012 Çarşamba

Crocs Yağmur Botları

Crocs, yeni sezonunda yer alan yağmur botları ile yağışlı havalarda hem şıklığını korumak hem de yağmurdan korunmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Çocuk ve kadınlar için farklı modellerde satışa sunulan yağmur botları arasında katlanabilir yapısı ile dikkat çeken Rainfloe Boot, yağmur botunuzu seyahatlerde hatta günlük hayatta çantanızda bile rahatlıkla taşımanızı sağlıyor.

Dünyaca ünlü ayakkabı markası Crocs™ 2012 Sonbahar – Kış sezonunda genişleyen ürün portföyü ile onlarca yeni modeli moda severlerin beğenisine sunuyor. Her yaşa ve her zevke hitap eden Crocs™’un, yeni sezonunda bulunan ve Patentli Croslite™ malzemesiyle üretilen yağmur botları rahat, şık ve kullanışlı modelleri ile ön plana çıkıyor.

Crocs’un yeni sezonunda 4 farklı renk seçeneği ile yer alan Wellie Rain Boot modeli şıklığınızdan ödün vermeden yağmurlu havaların bile keyfini çıkartmanızı sağlıyor.

Kırmızıdan, sarıya, lacivertten kahverengiye kadar farklı renklerde satışa sunulan ve hafif kauçuk malzemesi ile dikkat çeken Rainfloe Boot ise yumuşak tekstil astarı ile ayağı sıcak tutuyor. Rainfloe Boot, katlanabilen yapısı ile kullanım kolaylığı sunarken yağmur botlarınızı hem günlük hayatta hem de seyahatlerde fazla yer kaplama endişesi olmadan rahatlıkla yanınızda taşımanıza da olanak veriyor.

Hello Kitty Candy Blast modeli ile kız çocuklarının gönlünü fetheden Crocs, kapitone görünümlü Super Molded Boot modeli ile çocuklarının en az anneleri kadar şık olmasını sağlıyor. Crocs’un yeni sezon ürünleri çok yakında Kanyon, Trump Tower AVM, Bağdat Caddesi ve Ortaköy’de yer alan Crocs Konsept Magazaları’nda beğeniye sunulacak.

Moda haber


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder