3 Eylül 2012 Pazartesi

Bekarlığa Kınalı Veda


Bir ay önce, 9 Eylül akşamı evlenecek olan kız kardeşim için süpriz parti hazırlamaya karar verdim. Ama bu partinin bir bekarlığa veda gecesi mi yoksa bir kına gecesi mi olacağına bir türlü karar veremedim. Sonunda baktım olacak gibi değil bir değişiklik olsun beraber olsun dedim. Yani sonuçta bekarlığa kınalı veda gecesi oldu. Çok da güzel oldu denemenizi tavsiye ederim.
 
İşte ayrıntılar;

Sofra düzeni ve diğer süslemeler için kırmızı rengi tercih ettim. Tabiki kınanın olmazsa olmazı kuruyemişler ve kınalar da mevcuttu.

Ama bekarlığa veda partisi de olduğu için kızlara duvaklar, veda çerçevesi ve erkek bebekli pastamız da hazırdı. E tabi bir de hediye iç çamaşırlarının açılması ve sergilenmesi kısmı vardı ama o fotoğrafları ne yazıkki paylaşamayacağım:)

Eee bu bir aşk evliliği olduğu için de misafirlerin tabaklarında ve evin değişik yerlerinde kalpler vardı.




Kınamızı yakmasak olmazdı :)



Ama ne yaptıksak kızımızı ağlatamadık:) Tabiki umudumuz hiç ağlamasın.







Evleniyorum çerçevesinde fotoğraflar çekildi.







Avni bebekli pasta son nokta oldu. Ama onu bile öptü bizim kız:)





Bu mutlu anınında yanında olan misafirler için teşekkür konuşmasını da yapmayı unutmadı.

 
 
 
Aslında herşey böyle başladı. Ablasının evine geçerken uğrayan Selin, evden apar topar çıkmıştı. Şok anından sonra hemen bir müdahale ile Selin yukarıdaki prensese dönüştü. Kızımız güzel olunca çok da zor olmadı hani:)
 
Bu güzel günde davetimizi kabul edip de gelen misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Ve canım kardeşimin hep bu günkü gülmesini ve bu kadar mutlu olmasını diliyorum.
 
BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OL KARDEŞİM!

4 yorum:

  1. ne şanslı bir kardeş, böyle ince, düşünceli ve sevgi dolu bir ablaya sahip olduğu için.Mutluluğu bir ömür sürsün inşallah...herşey çok güzel görünüyor tabi en çok da sen ;) sevgilerimle... (tubika;) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım. güzl yorumlarınla hep beni mutlu ediyorsun:) tekrr teşekkür ederim:)

      Sil
  2. senın kına gecen gıbı olmus gorsem oyle sanardım cok guzelsın kırmızklar ıcınde yıne cercevelerı cok begendım masanız harıka..keyıflı kına olmus nasıl aglasın ama:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet bu mutlulukla ağlayamadı ama son gece ağlattım:)

      Sil