25 Şubat 2012 Cumartesi

Kozmetik Alışverişi

İsviçreli uzmanların ekmek mayasından geliştirdikleri Skincode markalı dermatolojik ürünler renk, koku,koruyucular ve hayvansal katkılar içermedikleri için cildimiz ve sağlığımız için faydalı.Ben de uzun süredir bir araştırma içerisindeydim.Cildim için iyi bir ürün istiyordum.Tavsiyeler sonucu Skincode ürünlerini denemeye karar verdim.Bir süredir kullanıyorum ve şimdilik memnunum.Özellikle maskesi çok güzel.Uyguladıktan sonra cildinizdeki canlılık ve parlaklık gözle görülüyor.
Neler aldım?

Hassas Temizleme Losyonu - Bu yumuşak ve ipeksi losyon cildi temizler, etkili bir şekilde ve derinin doğal dengesini bozmadan kirlerden ve makyajdan arındırır. Cilde yumuşaklık ve tam bir temizlik kazandırmaya yardımcı olur. Cildi makyaj, ölü hücreler ve çevresel kirlerden doğal nem dengesini bozmadan temizler ve tazeler. Cilt temizlenir, rahatlar, nemlenir ve yumuşar.

24 Saat Etkili Nemlendirici,Sıkılaştırıcı,Canlandırıcı Krem - Hücrelerin ve cildin savunma sisteminin yenilenmesini uyaran aktif maddeler içerir. Cildin yaşlanma etkilerini geciktirir. Besleyici ve yenileyici etkisi ile yıpranmış ciltleri sıkılaştırır. İnce çizgi ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Cildiniz tüm canlılık ve parlaklılığını yeniden kazanır. Yoğun enerji veren krem, 24 saat hücre yenilenmesi ve cilt savunma mekanizmasını kuvvetlendirerek , erken yaşlanma belirtileriyle savaşır. Cildinizin gençlik gücünü ve sıkılığını arttırır.

Hücresel Canlandırıcı Tonik - Bu hücresel canlandırıcı tonik ; yüksek konsantre ile seçkin organik Aktif Hücresel Canlandırıcı (ACR- Kompleks) ile formüle edilmiştir. Bu formül, doğal koruma sistemlerini ve onarım mekanizmalarını güçlendirmek suretiyle cildin hücresel yenilenme ve metabolizma süreci üzerinde uyarıcı etki yapmaya yardımcı olur. Her türlü makyaj ve kir izini ortadan kaldırarak cilde ferahlık ve rahatlama hissi verir. Cildin saf tazeliğini somutlaştıran Hücresel Canlandırıcı Tonik temizlik işlemini tamamlar. Makyaj kalıntılarını ve kirlerini etkili bir şekilde temizlerken cildi nemlendirir. Cilde ferahlık hissi vererek inanılmaz bir şekilde yumuşatır.

Time Rewinding Göz Kremi - Cilt ile tamamen uyumlu etki sağlayan "Layer Teknolojisi" ile üretilmiş, ikinci cildiniz olabilecek, cildin kendi fonksiyonlarını harekete geçiren harika bir göz kremidir. Göz çevresindeki kırışıklık koyu halkaların görünümünü yumuşatmak ve elastikiyet kaybı problemlerini gidermek amacı ile üretilmiştir.
Yenileyici Arındırıcı Maske - Bu arındırıcı maske, cilt üzerinde aktif bir temizlik sağlarken cildi yeniler. Yağ bezlerinin salgılama oranını normal düzeye getirerek bakterilerle mücadeleye yardımcı olur. Yatıştırıcı ve rejenerasyon özellikleri sayesinde cildin doğal güzelliğini ve ışıltısını geri kazanmasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder