27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tatil Fotoğrafları


Bayram tatili için bir değişiklik yapalım istedik. Ama özellikle Ege gibi yerinde duramayan bir çocukla yapılabilecekler kısıtlı olduğundan hayalimizde canlandırdığımız tüm tatil planlarını gene rafa kaldırmak zorunda kaldık. Ve sonuçta gene bize otel yolları gözüktü.

Bu yaz Bodrum'dan hastalıkla döndüğümüzden hem de değişiklik olsun diye düşündüğümüzden Antalya'yı tercih ettik. Ama temmuz ayında Ege'nin otelde hastalanması nedeniyle bu sefer otel seçmek çok daha zor oldu bizim için. Tavsiyeler sonucunda Antalya Belek'teki IC Hotel Family Santai Resort tercihimiz oldu. Gerçekten de tavsiye ettikleri kadar vardı. Otelden, hizmetten ve özellikle de temizlikten çok memnun kaldık. Öğlenleri çocuklar için düzenlenen festivalleri, akşamları fasılları, profesyonel sahne şovları ve gene canlı müzikleriyle tatilimizin dolu dolu geçtiğini fark ettik. Özellikle de çocuklular için tavsiye edebileceğim bir otel.

Otel hakkında detaylı bilgi için http://www.ichotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=3&hotel=IC-Hotels--Santai adresini ziyaret edebilirsiniz.


Tabi gene Ege'nin peşinde koşmaktan fırsat bulabildikçe çekebildiğim fotoğrafları sizlerle paylaşacağım.



 

 
 

2 yorum:

  1. canım çok güzel ve eğlenceli bir tatil olmuşşş içinize sinsin tatlım.tabi artık seçimlerde daha titiz olunuyor değilmi?offf bakalım ben düşündükçe çıldırcammmya seneye napcaz tatil işini.egenin hastalanması gerçekten çok üzdü bu nedenele tedirginlik şimdiden başladı bile bende.en iyisi küçük teknemizi alalım kafamız rahat olsunn.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bencede en iyisi fazla kalabalığa karışmadan yapma tatili.ama sen genede şimdiden strese sokma kendini.olacağı varsa oluyor zaten

      Sil