12 Şubat 2012 Pazar

Doğum Günü

Cumartesi günkü havayı fırsat bilip Bağdat Caddesi'nde dolaşıp güneşin tadını çıkarttık.

Pazar günü ise Ege'nin arkadaşı:) Eylül'ün Merter McDonald's'da düzenlenen 3. yaş gününe gittik.







Ne Giydik?

EGE;
gömlek-gap
süveter-benetton
pantalon-zara
bot-playshoes(jokerden)

BEN;
t-shirt-park bravo
hırka-mudo
şort-mango
çizme-flower
şal-koton


Mcdonald's'da doğum günü partisi düzenlemek isteyenler için:
Parti Paketleri
1.Mini Parti PaketiAdı mini paket ama içi sürprizlerle dolu.
Öncelikle tüm doğum günü partisi, özel olarak süslenmiş parti alanımızda gerçekleştiriliyor. Doğum günü tabakları, tepsi örtüleri, taşlar, isimlikler, hepsi bu partiye özel...
Müşteri temsilcimiz misafirlerle ilgilenirken, çocuklara çeşitli parti oyunları oynatıyor, dans ettiriyor ve mini yarışmalar yaptırıyor. Doğum günü sahibine ise özel bir McDonald’s hediyesi veriliyor. Tabi ki partiye katılan diğer çocuklara da minik sürpriz hediyeler dağıtılıyor. Bütün çocuklar bu mini doğum günü paketine bayılıyor!

2.Standart Parti PaketiMini parti paketinde yer alan servislerimize ek olarak doğum günü sahibi için Pelit Pastanesi tarafından yapılmış çikolatalı ve fıstıklı McDonald’s özel doğum günü pastası ve siz büyükler için birer adet ücretsiz sıcak içecek standart parti paketinin özelliklerinden birkaçı...

3.Delüks Parti PaketiHiç çocukluğunuzda bir masal kahramanı olduğunuz hayal ettiniz mi? Peki çocuğunuzun hayallerini gerçekleştirmek ister miydiniz? Delüks parti paketiyle çocuğunuza asla unutamayacağı, masal gibi bir doğum günü partisi hediye edebilirsiniz. Davetli çocuklara ve büyüklere birer menü, Pelit Pastanesi tarafından yapılmış çikolatalı ve fıstıklı McDonald’s özel doğum günü pastası, özel McDonald’s animatörleri, seçtiğiniz temaya göre çocuğunuza verilecek olan hediye paketi, bu paketin ücrete dahil olan hizmetlerinden sadece birkaçı. Siz sadece çocuğunuzu mutlu edecek temayı seçin, onun güzel zaman geçirmesi için gereken her şeyi biz düşünürüz.
*Delüks parti paketi sadece belli restoranlarda uygulanmaktadır. Başvururken konuyla ilgili bilgi almayı lütfen unutmayın.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.mcdonalds.com.tr/dogumgunu/#/AnaSayfa adresinden, parti düzenleyen restoranlar için http://www.mcdonalds.com.tr/dogumgunu/#/Dogum_Gunu_Partisi_Duzenleyen_Restoranlar adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder