31 Ağustos 2012 Cuma

Yeni Minnoşlar

Hepsi ayrı bir tatlı. Gene bakmaya doyamayacağınız Minnoşlar getirdim bloga:)

30 Ağustos 2012 Perşembe

Pembe Gönlüm Sende

Kız kardesimin düğününe sayılı günler kaldı. Son hazırlıklar için koşturmaca devam ediyor. Bu koşturmaca arasında dışarı çıkarken çektiğim kombinimi sizlerle paylaşacağım.

Tie dye pembe jean ile havaların serinliğini fırsat bilip özlediğim beyaz trikomu kombinledim. Altına ise tatil kombinlerimde sık sık paylaştığım pembiş ayakkabılarımı giydim. Hem rahat hem de pembe olduğu için ben sevdim bu kombini:)

Bu arada düğüne yaptığım hazırlıklardan biri de saçlarımı boyatmak oldu. Biraz daha sarardım:)

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Metalik Oje

Bu sezon olduça revaçta olan metalik ojeler önümüzdeki sezonlarda da popülerliğini sürdürmeye devam edeceğe benziyor. Şık durmasının yanı sıra uzun süre parlaklığını koruması da tercih sebeplerinden. Benim de severek kullandığım metalik renklerin nasıl durduğunu görsellerden inceleyebilirsiniz.





Elisa Nalin Tarzı

İlginç bir tarzı olan stilist Elisa Nalin'in stiline bir göz atalım.



 
 
 
 
 
 

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tatil Fotoğrafları


Bayram tatili için bir değişiklik yapalım istedik. Ama özellikle Ege gibi yerinde duramayan bir çocukla yapılabilecekler kısıtlı olduğundan hayalimizde canlandırdığımız tüm tatil planlarını gene rafa kaldırmak zorunda kaldık. Ve sonuçta gene bize otel yolları gözüktü.

Bu yaz Bodrum'dan hastalıkla döndüğümüzden hem de değişiklik olsun diye düşündüğümüzden Antalya'yı tercih ettik. Ama temmuz ayında Ege'nin otelde hastalanması nedeniyle bu sefer otel seçmek çok daha zor oldu bizim için. Tavsiyeler sonucunda Antalya Belek'teki IC Hotel Family Santai Resort tercihimiz oldu. Gerçekten de tavsiye ettikleri kadar vardı. Otelden, hizmetten ve özellikle de temizlikten çok memnun kaldık. Öğlenleri çocuklar için düzenlenen festivalleri, akşamları fasılları, profesyonel sahne şovları ve gene canlı müzikleriyle tatilimizin dolu dolu geçtiğini fark ettik. Özellikle de çocuklular için tavsiye edebileceğim bir otel.

Otel hakkında detaylı bilgi için http://www.ichotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=3&hotel=IC-Hotels--Santai adresini ziyaret edebilirsiniz.


Tabi gene Ege'nin peşinde koşmaktan fırsat bulabildikçe çekebildiğim fotoğrafları sizlerle paylaşacağım.



 

 
 

Street Fashion



 


 


 


23 Ağustos 2012 Perşembe

Outfit Post-Peplum ve Dore

Tatilde geri sayım başladı. Fırsat bulup fotograflayabildiğimiz sınırlı fotograflarımızı ara ara paylaşmaya devam edeceğim.

Bir başka tatil aksamı kombini için beyaz yakası zımbalı peplum bluz ile dore eteğimi biraraya getirdim. Işıltılı bir aksam oldu diyebilirim.