31 Mayıs 2012 Perşembe

Cuma Kombini

Biz güneşi hasretle beklerken duyduğuma göre bulutları bekler hale gelecekmişiz.Önümüzdeki haftalarda bizi çok sıcak günler bekliyormuş.Bu günkü hava da bunun habercisi bence:)

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Sandalet Dünyası

Her  ne kadar güneşe hasret günler geçirsek de biliyoruz ki yaz kapıda. Bulutlar bir anda çekilecek ve yerini güneşe bırakacak.Yani sıcak günler bizi bekliyor. Üstelik söylentilere göre çok sıcak geçecek bu yaz. İşte bu yüzden artık yavaş yavaş yazın vazgeçilmezi olan sandaletlerimizi hazırlamanın vakti geldi. Hazırlıklı olup güneşi görünce ayaklara geçirmek lazım:))

Bu yaz için hazırlanan, beğendiğim sandaletleri paylaşmak istedim.

Bu arada Mango mağazalarında da %30 indirim başlamış.Hazır indirimler başlamışken güzel modelleri tükenmeden kenara atmak lazım:)

Mekan Süsleme Önerileri

Yakın zamanda düğün, nişan, doğum günü, baby shower gibi kutlama organizasyonu düzenleyeceklere farklılaşan süslemelerden örnekler sunmak istedim. Farklılık arayanlara fikir olabilir.

Özellikle masa ve sandalyelerin bebeklerle süslenmeleri fikri çok hoşuma gitti. Düğünlerde bu bebekler bir kız bir erkek bebek olarak düşünülebilir.

Çarşamba Kombini


29 Mayıs 2012 Salı

Öğle Arası Menemen Keyfi

Günesin yüzünü az da olsa görüyoruz bugün . Biz de bunu fırsat bilip öğle yemeğimizi açık havada ağaçların ve kedilerin arasında yiyelim dedik. Ümraniye'de bulunan Neydi Devegecidi adlı mekan tam da anlattığım gibi ağaçların arasında bir yer. Temiz hava bol güneş alıp geri döndük .Ama bu bile enerjimizi toplamamıza yetti:)

A'da 216'da Kutlama


A'da 216 Hakkında

Anadolu Yakası'nın güzel sahillerinden birinde, İstanbul'un gözbebeği Süreyyapaşa'da, sahip olduğu eşsiz konumun keyfine, sunduğu seçkin lezzetler ile keyif katan bir restoran...
A'da 216, dünya mutfaklarının iddialı ve Türk damak tadına uygun örneklerini siz misafirleri ve müdavimleri için sunuyor. Kendine has dekorasyonu, konforu ve farklı ihtiyaçlarınıza yanıt veren olanakları ile A'da 216, hepsi birbirinden şık konseptleri içinde barındırıyor.
İstanbul'un en güzel adalar manzarasına hâkim restoran; kapalı alanları, balkonları, özel bölümleri ve terasında unutulmaz anılarınıza tanıklık ediyor. Akşamları dj ve canlı müzik programlarıyla hareketlenen bar, yoğun bir haftanın ardından eğlenerek yorgunluk atmak isteyenleri ağırlıyor. 350 kişi kapasiteli mekân, bir ömür boyu mutluluk sözü verilen nişanlara, rüyaların gerçeğe dönüştüğü düğünlere ev sahipliği yapıyor.


 Ada 216
 Ada 216


Biz de eşimin doğumgünü kutlaması için bu mekanı tercih ettik. Çok da memnun kaldık.Hem çok eğlendik hem de lezzetli yemekler yedik.Kutlamaların bol olduğu mekanda zaten sık sık organizasyonlar oluyormuş.

Lezzetli yemekler eşliğinde bolca eğlenmek isteyenler bu mekanı önerebilirm.

Bu gecede ben de lacivert ve siyahı kombinledim.

Salı Kombini

Bugünkü hem güneşli hem de bulutlu havaya özel açık renlerde ama ceketli kombin:)

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Karasu'ya Gezi

Pazar günü Karasu'ya kısa bir gezi yaptık.İlk kez gittiğim Karasu'yu biraz bakımsız bulsam da yaz mevsiminde yazlıkçıların gelmesiyle daha canlı ve bakımlı olacağı inancındayım.

Karasu Hakkında
Marmara Bölgesi’nde, Sakarya İli’ne bağlı bir ilçe olan Karasu, doğusunda Düzce - Bolu, güneyinde Hendek ilçesi, güneybatısında Sakarya merkez, batısında yine Sakarya Merkez ilçesi ve Kaynarca ilçesi, kuzeyinde de Karadeniz ile çevrilidir.

Karasu, Batı Karadeniz Bölgesinin bittiği, Marmara Bölgesinin başladığı yerde olduğu için iki bölgenin tesiri altında bir iklime sahiptir. Genel olarak, yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağışlıdır. Kış aylarında yağış genelde yağmurludur.
Sahil  bölgesinde bulunan denize sıfır konumdaki bu mekanda oturduk.Çocuklar için de güzel bir yerdi.





















Karasu'da gezerken görülmesi gereken yerlerden biri olan Acarlar Longozu'ndan bahsettiler.Biz de gidip görelim dedik.Yemyeşil bir ormanlık alan içinde bulunan Acarlar Gölü ve etrafındaki ağaçlar tam bir doğa güzelliğiydi. Göl üzerine uzunca tahta bir köprü yapmışlar.Ağaçlar arasındaki bu köprüden yürüyerek gölü ve doğayı ziyaret edebiliyorsunuz.
Acarlar Longozunun Bazı Özellikleri
Tekne ve Su Bisikleti turları vardır.
Gezi turu 4 Km Longoz ise 16 Km. dir
. Acarlar Longozu Dünya'da 2. dir.
2300 civarında bitki türü bulunmaktadır.
Su menekşesi, Su Lalesi ve çeşitli renkte Nilüferler bulunmaktadır


Pazartesi Kombini

Yağmurlu bir pazartesi ile haftaya başladık.Bu yüzden benim yazlık kombinim yarın için fikir olsun size:))
Zara ayakkabı
199,95TL

27 Mayıs 2012 Pazar

25 Mayıs 2012 Cuma

Cumartesi Kombini

Bugün renkli ve neon olasım var.

Tasarım Şişeler

İtalyan tasarımcıların Coca Cola şişe tasarımları

Çocuklar İçin Beyaz Fırın

Hafta içi bir akşam havanın güzel ve sıcak olmasına aldanıp:) sahile inelim dedik. İlk başta herşey çok güzeldi.Ege'yi parka götürdük.Deniz havasıyla yürüyüş yaptık.Ama bir anda etrafı bulutlar kapladı.Biz daha yağmur geliyor derken yağmaya başladı. Koşarak uzaklaşalım dedik ama arkadan dolu başlayınca en yakınımızda Beyaz Fırın'a sığındık.




Üstelik yağmur sırasında ben bu haldeydim:)))
Daha önce de gitmiştik Beyaz Fırın'a.Ama Ege ayaklığından beri gitmediğimizi fark ettik.Suadiye Beyaz Fırın'ın en üst katı çocuk oyun alanı.Siz pastanı yiyip,çayınızı yudumlarken çocuğunuz da yanınızda dilediği gibi oyun oynuyor. Üstelik biz gittiğimizde kimse yoktu.Ege de bunu fırsat bilip oradan oraya koşturdu.Hatta bu sakinlikten bir süre sonra sıkıldı bile:))




Ayrıca bu katta doğum günü partileri de düzenleniyor.Anne babalar bir alt katta yiyip içerek ekrandan çocuklarını izlerken,çocuklar da ilgililer eşliğinde bu katta oyunlar oynayıp, doğum günü kutluyorlar.