30 Nisan 2012 Pazartesi

Stradivarius Mayıs Lookbook

Stradivarius, mayıs ayı lookbook konseptinde bu yazın vazgeçilmezi olacak jean şortlar ön planda tutulmuş.'Vahşi Doğa' teması ve jeanlerin birlikteliği bize rahatlığı çağrıştırıyor. Yani bu yaz bacaklarına güvenenler şortlarını hazırlamaya başlasın:)








29 Nisan 2012 Pazar

Pazartesi Kombini

Pazar Kombini

27 Nisan 2012 Cuma

Bileklik ve Bilezik Zamanı

Daha önceki postlarımda bu yaz bilekleri bilezik ve bilekliklerle doldurmanın çok moda olduğundan bahsetmiştim.İnstagram'da bununla ilgili olarak gözüme çarpan, beğendim fotoğrafları sizlerle de paylaşmak istedim.Hem belki hangilerini nasıl kullanabileceğimiz konusunda fikir de alabiliriz.








Şeffaf Çantam ve Desenli Gömleğim


Şeffaf çantayı daha önceden hatırlarsınız. Küçük boyundan kendim için de bir tane almıştım:)
Gömleğimin yakalarına ise CoQuet'ten daha önce aldığım kanat şeklindeki küpelerimi taktım.Biliyorsunuz ki gömlek yakalarında zımbalar, taşlar çok moda.Ben de evdekileri değerlendirip bu modaya ayak uydurdum:)
Resim yazısı ekle

Mavi Kombinim

Aslında neonlarla kombinlemeyi düşünerek aldığım bu mavi trikoyu,hafta arası siyahlarla beraber giydim.Siyah etek ve opak çorapla da fena olmadı hani:)


Orjinal Oje Tasarımları



Üç boyutlu ojeler


çok zarif



İnstagram'da gözüme takılan ilginç oje tasarımları.

Evde uygulaması biraz zor gibi dursa da şablonlar hazırlayarak yapılması mümkün olabilir


26 Nisan 2012 Perşembe

Cuma Kombini

Olivia Palermo

Şıklığı ve zerafetiyle moda takipçilerinin dikkatini üzerinde toplayan Olivia Palermo, MTV'de yayınlanan The City ve The Hill's dizileriyle herkes tarafından tanındı.Her zaman fönlü saçları ve bakımlı görüntüsüyle herkesi büyülemeyi başarıyor.Tam bir stil sahibi.Hangi parçaları biraraya getirmesi gerektiğini biliyor ve çok şık kombinler yapıyor.








Perşembe Kombini

Jean Şort Modası

Bu yaza damgasını vuran trendlerden biri de jean şortlar.Henüz daha sokaklarda fazla göremesek de Avrupa'da çok fazla yayılmış olan kot şortların havaların ısınmasıyla hızla yayılcağını tahmin ediyorum. Eskiden beri yaptığımız gibi eski jeanlerimizi keserek kendi şortumuzu yapabiliriz.Ama trende göre bu yeterli değil.Şortu zımbalarla süslemeli, renginde değişiklik yapmalıyız. Bacaklar güzelse boyunu da biraz kısa tutmak gerekiyor.

Evde kolaylıkla yaabileceğimiz modeller














25 Nisan 2012 Çarşamba

Ege ile Gezmeler

Haftasonundan kalan görüntüler

Ege ile park gezisi yapılmazsa olmaz.Haftasonu sıcak havayı görünce hem Ege hem de bizim için eğlenceli olabileceğini düşünerek Fenerbahçe parkına gittik.Çok da güzel oldu.Hem deniz havası alıp hem de yeşilliklerde vakit geçirmek hepimize iyi geldi.

Oksijen fazla gelmiş olacak ki bizimki nereye tırmanacağını bilemedi:)

 Kahvaltı keyfiii...




Vazgeçemediğimiz Adanalı Şenol Kolcuoğlu'nda akşam yemeği